Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Σας σκεφτόμουν κορίτσια!




Ρόδινες φίλες μου,

σας σκεφτόμουν όλον αυτόν τον καιρό που δεν είχα υπολογιστή... Τώρα, που έβγαλα τα ρημαδοvista και έβαλα τα xp ελπίζω να σας βλέπω πιο συχνά.
Μπήκα έτσι να πω ένα γεια!

Μου λείψατε!!!!

11 σχόλια:

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Καλημέρα φίλη μου , σ' ευχαριστώ και για τις τόσο όμορφες φωτογραφίες που μου στέλνεις.Όλες λείψαμε απο το χειμωνιάτικο σπίτι μας μα ξέρω οτι όταν θέλουμε να γεμίσουμε τη ψυχή μας με ζεστασιά φιλίας και κοινών δεσμών , ερχόμαστε εδώ , σαν ένα ραντεβού..

Maria Tzirita είπε...

Καλώς μας ήρθες και πάλι, μας έλειψες και προσωπικά όλες μου λείπετε κορίτσια, αφού αυτόν τον καιρό τρέχω και δε φτάνω! Ελπίζω το "Μάτια μου" να σας αποζημιώσει για την απουσία μου, φιλιά σε όλες σας!

dromaki είπε...

Προσωπικά ξέρω τι λες με το "σας σκεφτόμουν"
Καλή επάνοδο κι άλλο κακό να μη δεις στον υπολογιστή σου.:))

faraona είπε...

Γεια σου Φλώρα!!!
Καλη επάνοδο!!!

eirini είπε...

Πού είσαι βρε Φλώρα;;;;
Καλώς ήρθες πάλι! Έλπίζω να μην έχεις άλλα προβλήματα με τον υπολογιστή σου!

Καλησπέρα Ροδαλένιες!!!

Alkmini είπε...

καλως την Φλωρα μας
εμενα τα Vista δεν μου δημιουργησαν προβλημα. Εσενα τι σου εκαναν?

Flora είπε...

@αχτίδα

μου αρέσει που το λες αυτό. Ναι, ερχόμαστε εδώ σαν ραντεβού. Κάτι έχει το σπιτάκι. Γλύκα...

Flora είπε...

@Μaria Tzirita

καλή επιτυχία στο "Μάτια μου". Κυκλοφόρησε;

Flora είπε...

@δρομάκι, faraona, eirini

ευχαριστώ για τις ευχούλες! Αμήν, Παναγίτσα μου...
Πολύ με κούρασε η απουσία υπολογιστή...

Flora είπε...

@Αλίκη μου, Αλικάκι μου

τι μου κάνανε τα vista... Λοιπόν, άκου!
Τα vista, που λες, στην αρχή ήταν ΟΚ... Μου άρεσαν πάρα πολύ! Ξέρεις, περιβάλλον "aero" κλπ. Τα διασκέδαζα κι έλεγα "Μα γιατί τα βρίζουνε όλοι βρε παιδιά; Μια χαρά είναι τα vista!"

Μα, με την πάροδο του χρόνου (και με την κάπως εξαντλητική θα έλεγα χρήση του υπολογιστή...) πέσανε βαριά στο SONY VAIO που έχω(παρόλο που είναι ειδικά σχεδιασμένο για δαύτα και ακριβό μοντέλο). Έτσι, άρχισαν τα "κουλά"... Το photoshop έκανε στάση εργασίας. Το powerpoint άρχισε λευκή αποχή - μία έκανε εκατό ώρες να ανοίξει, μία δούλευε, μία καθόταν. Με το που έμπαινα στον υπολογιστή τα κουτάκια που άνοιγα μένανε εκεί κολλητά για ώρα να με εκνευρίζουν, σαν παρέλαση απεργών. Κάποτε κόλλαγε εντελώς... Ώσπου κρέμασε μια και καλή την ταμπέλα: "Κλειστόν, λόγω υπερκόπωσης" και δεν ξανάνοιγε.
Επί της ουσίας, έπαιξε ρόλο το ότι γέμισα αρκετά το δίσκο με φωτο και βιντεάκια, κόλλησα και κάτι σκουλήκια "worms" τα είπανε οι γκουρού (αθέλητο δωράκι των μαθητών μου από το msn)...
Έτσι, μόλις έκλεισε ο ένας χρόνος της εγγύησης (πώς γίνεται αυτό βρε παιδάκι μου; Όλα χαλάνε λίγο μετά τη λήξη της εγγύησης) τσουπ... laptop dead. To δίνω σε φίλο μου, μεγάλο γκουρού, ειδικό στους ιούς. Το φτιάχνει. Σε δυο μέρες ξανάdead. Μετά κάνω φορμάτ. Αδειάζω εντελώς το δίσκο, τον αφήνω ανάλαφρο σαν πουλάκι. Ξανά τα ίδια... Το δίνω στη συνέχεια σε άλλον γκουρού... Πρόβλημα πάλι. Τελικά όλοι συμφώνησαν ότι φταίγανε τα vista και έπρεπε να βάλω τα xp, τα σίγουρα, τα δοκιμασμένα σε πολλά crash test. Έλα, όμως, που το δικό μου "εξελιγμένο" μηχάνημα λειτουργούσε μόνο με vista και έπρεπε ο γκουρού να κατεβάσει την Άρτα και τα Γιάννενα από το internet για να δουλέψουν όλα τα κουμπιά με τα xp...
Για να δούμε τώρα τι κατάφερε... Θα δείξει! Προς το παρόν δουλεύουν όλα εκτός του ασύρματου internet... (κανα "Ζαγοροχώρι" φαίνεται του λείπει και πρέπει να το κατεβάσουμε κι αυτό από το ίντερνετ για να πάρει μπρος...)

Έχω κι άλλους τρεις φίλους, πάντως, με vista, που πάθανε τα ίδια (κι αυτοί πάνω στον 1 χρόνο και κάτι)... Τελικά κι εκείνοι βάλανε xp.

Τι να σου πω Αλικάκι;
Ελπίζω σε σένα να λειτουργήσουν καλά.
Μπορεί να έχεις πολύ δυνατό μηχάνημα που τα σηκώνει... Εξάλλου δεν μπορεί 100 στις 100 περιπτώσεις να είναι προβληματικά. Σε κάποιους θα "κάτσουν" φρόνιμα...

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Flora , άντε βρε Κοκκινοροδένια , μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε !!
Κι εμείς σε σκεφτόμασταν !!
Δεν βόλταρα λίγες μέρες και έκανες ανάρτηση !! Μήπως πρέπει να το κάνω συχνότερα ?? Για να εμφανίζεστε σιγά σιγά στο εξοχικούλι μας !!!!
Πολλά φιλιά από Σάμο