Τρίτη 10 Ιουνίου 2008

Χάσαμε το φιλανθρωπικό γεύμα του Paul McCartney




Πρίν από μερικές ημέρες, ένα από τα θρυλικά Σκαθάρια, ο Paul McCartney, ήταν ο οικοδεσπότης ενός φιλανθρωπικού γεύματος, με σεφ το γνωστό σε όλους μας Jamie Oliver.

Το δείπνο κοστίζε μόνο $25 το άτομο,

Αυτά διάβασα στο στο Βρετανικό site guardian.co.uk.

To γεύμα έγινε στα πλαίσια μια ευρύτερης ετήσιας εκστρατείας
των Ηνωμένων Εθνών για την εξάλειψη των ναρκών ξηράς με ονομασία "Η Νύχτα των Χιλίων Δείπνων".

Στα πλαίσια αυτής της εκστρατείας, έγιναν πολλά τέτοια γεύματα σε σχολεία, σπίτια, εκκλησίες κλπ., για να μαζευτούν λεφτά και να καθαριστούν να ναρκοπέδια.



Βέβαια εάν ό McCartney έκανε το γεύμα σπίτι του, δεν θα κόστιζε μόνο $25 αλλά πολλά περισσότερα. Το γεύμα ήταν εικονικό και έγινε διαδικτυακά.


Με τα $25 που δώριζες, αφού έμπαινες στο site τουPaul McCartney's www.paulmccartney.com μπορούσες να υιοθετήσεις ένα Ναρκοπέδιο και να έχεις θέση στο εικονικό τραπέζι του McCartney's online αλλά και να κατεβάσεις κάποιο αρχείο MP3 καθώς και χορτοφαγικές συνταγές από τον Jamie Oliver. Pas mal!!


1 σχόλιο:

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Κλημέρα κοραλλένια μου, αυτό για εικονικό γεύμα πρώτη φορά το άκουσα με έβαλε σε ..πονηρές σκέψεις,όταν θα μου θα μου λενε :ερχόμαστε μαμά να φάμε τι μαγείρεψες ,θα τους στήνω μπροστά στον υπολογιστή..! Χαζά αστειάκια κάνω πρωί πρωί..Πάω για βουτιά , ένα καφεδάκι και ..δουλειά!