Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008

Τα δώρα μου για σας!

Επειδή τον τελευταίο καιρό πνιγόμουν στη δουλειά Ροδαλένιες φιλενάδες μου, δεν μπόρεσα ν'απολαύσω το χειμωνιάτικο σπιτικό μας όσο θα ήθελα... Τώρα απολαμβάνω μια βδομάδα ξεκούρασης κι απόλυτης χαλάρωσης στη Λευκωσία, παρέα με τον αγαπημένο μου, καλούς φίλους και συγγενείς και βέβαια τα ψαράκια μας! Ξεναγήθηκα μέσα από τις αναρτήσεις σας στο υπέροχο εξοχικό μας, απόλαυσα την ησυχία, τη φύση, τα γάργαρα νερά και προβάρισα τα δωράκια σας. Ταξίδεψα με το παραμυθάκι της Ροδαλένιας, μαγεύτηκα με τις όμορφες ζωγραφιές σας κι είπα να σας προσφέρω κι εγώ κάτι με τη σειρά μου, έστω και λίγο καθυστερημένα!



















Εμπρός λοιπόν φίλες μου καλές, πάρτε η καθεμία το κλειδί της για το καινούργιο μας σπιτικό, αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα σας χρειαστεί, αφού η πόρτα μας θα είναι πάντα ανοιχτή για όλους τους καλούς φίλους... Περιμένω να μου πείτε η καθεμιά ποιό διάλεξε! Τα κλειδιά είναι 22 - έβγαλα κι ένα για τον κηπουρό μας, είναι το τελευταίο, μην του το πάρετε!

Χίλια φιλιά για καλή βδομάδα σε όλες!

17 σχόλια:

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Εγώ τα σκουλαρικάκια...
Ουφφφ...πρόφτασα...
;-)

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Ωωωω...τώρα το είδα....δε δικαιούμαι κλειδί οπότε άκυρο
Διαγράφεις τα υπόλοιπα και κρατάς μια...

ΖΕΣΤΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!

Φλί και Γλαρένιες αγκαλιές

eirini είπε...

Εγώ θέλω το τρίτο κλειδί με την καρδούλα!!! Μην μου το πάρει καμιά...το κατοχύρωσα!!!

Βρε Μαράκι μου...να δώσω εγώ το κλειδί στον...κηπουρό;!!! Δεν θα τον ενοχλήσω από την δουλειά του, το υπόσχομαι!!!

Μαράκι μου, ροδένιες καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

Maria Tzirita είπε...

Καλημέρα Γλαρένια μου, μη μου στεναχωριέσαι, θα σου κάνω δώρο τα σκουλαρικάκια ανεξαρτήτως κλειδιού - μα δεν είναι απίθανα; Καλή σου βδομάδα, φιλιά πολλά!

Maria Tzirita είπε...

Εντάξει Ειρήνη μου, κατοχυρώθηκε! Όσο για τον κηπουρό, ναι να του το πας καρδούλα μου, χαλάω εγώ χατήρια; Πολλά φιλάκια, καλή μας βδομάδα!

Aθηνά Π.Κ. είπε...

ροδοκαλησπέρα σας!! Μαράκι θα μου δώσεις αυτό το κλειδάκι που είναι δεμένο με μικρά μαργαριταράκια ή άσπρες χαντρούλες ? Αν και η πόρτα θα ναι πάντα ανοιχτή και δεν θα το χρησιμοποιήσω, θα το κρατήσω ως δώρο στο συρταράκι της καρδιάς μου !! φιλιάαααα!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Εκείνο με τις γαλάζιες χάντρες ΔΙΚΟ ΜΟΥ μαζί με τη γαλάζια κουζίνα.Σ' ευχαριστούμε φιληνάδα, αν καιπάντα ανοιχτή βρήσκω τη πόρτα όλο πρώτες έρχεστε..εγώ μια ζωή κατόπιν εορτής..αλλά με τέτοιες φωτογραφίες που βγάζω ..πάλι καλά που δεν μου βάλατε λουκέτο!

LIA είπε...

Γεια σας κι από μένα,

Αλίκη μου,πολύ όμορφα όλα τα κλειδάκια σου.Είσαι πού γλυκιά.Εγώ θα πάρω το τέταρτο από την αρχή.Μου αρέσει πολύ, αν και δε θα χρειαστεί, γιατί η πόρτα και του σπιτιού μας και της καρδιάς μας θα είναι πάντα ανοιχτή.Εγώ θα το χρησιμοποιήσω μόνο αν κάνουμε καμιά κρυφή συνάντηση με την Αχτίδα και το Δρομάκι, να "συνωμοτήσουμε" για να σας σκαρώσουμε καμιά σκανταλιά,έτσι για να γελάσουμε.

Φιλάκια σε όλες

LIA είπε...

πολύ γλυκιά, ήθελα να γράψω

Alkmini είπε...

Ροδαλενιες μου
καλησπερα
εχω ψιλοχαθει, αλλα τρεχω στις θαλασσες πριν μου φυγει για τα καλα το καλοκαιρακι
και ξερω οτι εχετε κατονοηση :)
εγω κλειδακι δεν θα παρω Τζιριτακι γιατι δεν μ αρεσουν τα "κλειδωμενα"
θα τ αφησω για τις αλλες ροδαλενιες να το κανουν οτι θελουν εκτος απο το να κλειδωσουν καποια πορτα.
ειπαμε το σπιτι μας ειναι ανοιχτο
σμουτς σε ολα τα μουτρακια.

προς ΛΙΑ

Λια μου τα κλειδια μας τα εφερε το Μαρακι το Τζιριτακι. Σαν καινουργια σιγουρα μπερδευσαι, αλλα στο τελος της αναρτησης υπάρχει το ονομα αυτηνης που την εκανε. ετσι δεν θα μπερδευσαι πια :)
φιλακια Λιακι μου.

Alkmini είπε...

προς Γλαρενια

Γλαρενια μου καλα να παθεις να ζηλευεις. σου ειχα στειλει προσκληση για Κοχυλενια, αλλα εσυ ... ??!!!!
θελεις να γινεις Ροδαλενια? ευχαριστως σε θελουμε στην παρεα μας.
φιλια στα μουτρα.

Mariela είπε...

Φοβερά τα κλειδάκια όλα.
Θα πάρω όποιο μου δώσετε...
Φιλιά

Maria Tzirita είπε...

Αθηνούλα και Αχτιδούλα, τα κράτησα τα κλειδάκια σας! Διακοσμητικά θα τα έχουμε, έτσι για το καλό, η πόρτα δε θα κλειδώνει, μη μου ανησυχείτε!

Λιάκι, δέχομαι τα φιλιά, αφού σου άρεσε το δώρο κι ας με μπέρδεψες με το Αλικάκι! Κι εγώ το πάθαινα αυτό στην αρχή, χα,χα!

Αλικούλα μου, που να σ'είχα εδώ στην Κύπρο με τους 35 βαθμούς - δε θα έβγαινες από τη θάλασσα!

Μαριέλα μου, προτείνω αυτό που γράφει home - δεν είναι γλύκα; Φιλιά και σε σένα!

Mariela είπε...

Σ'ευχαριστώ πολύ Μαράκι...

LIA είπε...

Μαρία μου, καλησπέρα!

Ζητώ συγνώμη, για το μπέρδεμα. Το ξέρω ότι κάτω από κάθε ανάρτηση υπάρχει το όνομα, αλλά δεν ξέρω πως μπερδεύτηκα. Αυτές τις μέρες είμαι κι εγώ πιεσμένη, πολλές δουλειές, πολλά τρεχάματα και ήμουν λίγο βιαστική. Κι εσύ, Μαρία, είσαι πολύ γλυκιά και σ' ευχαριστώ για τα ωραία κλειδάκια που μας χάρισες. Έχω δει το blog σου, μου αρέσει πολύ, αν και δε σου έχω γράψει ακόμα. Έχω διαβάσει για το "Παιδί της αγάπης" τα καλύτερα και είναι στη λίστα για τα βιβλία που θα διαβάσω, μόλις τελειώσω "Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι.”

Σε φιλώ Μαρία.

Κόκκινη Ομπρέλα είπε...

Μαρία, υπέροχα τα δώρα σου,
γιατί λες πως άργησες; Ούτε εγώ έχω φέρει ακόμη τα δικά μου.

Μου είναι δύσκολο να διαλέξω, λέω να πάρω αυτό το παλιό με τα μαργαριταράκια πάνω, μου αρέσουν πολύ τα κλειδιά και ο συμβολισμός τους, σα τη ροδαλένια κι εγώ, θέλω ένα κλειδί, για να ανοίγω, όπως είπε η αχτιδούλα, ό,τι βρίσκω κλειστό.
Είμαι σίγουρη ότι περνάς υπέροχα στην Κύπρο! Πάντα τέτοια Μαρία μου,
πολλά πολλά φιλιά!

Maria Tzirita είπε...

Μαριέλα μου, η ευχαρίστηση είναι όλη δική μου!

Λιάκι δεν πειράζει για το μπέρδεμα, αυτά συμβαίνουν! Χαίρομαι που σε γνώρισα καλύτερα μέσα από τα Ρόδια και σίγουρα θα μπλογκάρουμε και κατ'ιδίαν σύντομα! Όσο για το βιβλίο, θα χαρώ να μου πεις τις εντυπώσεις σου μόλις το διαβάσεις! Φιλάκια πολλά!

Ομπρελίτσα μου, το κλειδάκι σου το κράτησα! Υπέροχα περνάω πράγματι και τα καλύτερα έπονται... Θα σας ενημερώσω σχετικά, stay tuned!