Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

Αυτό που μου έχει λείψει πάρα πολύ είναι οι ξέγνοιαστες συγκεντρώσεις με φίλες στην βεράντα. Να φωνάζουμε ακαταλαβίστικα δυνατά όλες μαζί και να ακούγονται μόνο γέλια και πειράγματα. Με θέματα συζητήσεων, χωρίς αρχή και τέλος, που δεν καταλήγουν σε κανένα λογικό συμπέρασμα και δεν ακολουθούν καμία λογική ροή.

Σαν τα παιδικά μας καλοκαίρια, που γυρίζαμε όλη μέρα μέσα στον ήλιο και το βράδυ μαζευόμασταν στα σκαλιά της εκκλησίας και συζητούσαμε μέχρι τις πρώτες φωνές τις μαμάς. Με μια ανεμελιά, αλλά και μια αγνότητα, που ξεχάσαμε στις αγχωμένες γειτονιές της ενηλικίωσης μας.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Aliki για την πρόσκληση, γιατί μου δίνει την ευκαιρία να κουτσομπολεύω μαζί σας στην βεράντα, χαρίζοντας σας το πιο αληθινό μου χαμόγελο. Τα πιο όμορφα είναι τα απλά!

Εύχομαι να γεμίσουμε το σχοινί των αναμνήσεων μας, με πολύχρωμες φωτογραφίες, γεμάτες καλοκαίρι, ζεστασιά, γέλια κι αγκαλιές!

Καλώς σας βρήκα!

6 σχόλια:

Alkmini είπε...

οποιος σκοτωσει το παιδι μεσα του δεν υπαρχει σαν ανθρωπος.
αποψη μου.
καλως ηρθες φριντουλα στα ΑΣΠΡΑ ΚΟΧΥΛΙΑ.
κοχυλοφριντουλα. εδω παιζουμε τις κουμπαρες , νοιωθουμε ομορφα, πινουμε τα καφεδακια μας και τα ποτακια μας στις βεραντες και κανουμε μπανιο. μαζευουμε κοχυλια και η καθε κοχυλενια περναει χαλαρα.
καλως ηρθες λοιπον στο εξοχικο μας. απολαυσε το.

faraona είπε...

Freedula
καλωσορισες!
Εχουμε πολλα να κανουμε και να πουμε εδω μα κυριως να γελαμε και να διασκεδαζουμε.
Σε φιλω κοριτσι μου!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

FREEDULA απο ξάπλες και κους κους στη βεράντα άλλο τίποτα στο εξοχικό μας.Αύριο πρωί καφεδάκι ,χυμό ,κουλουράκια ,μαρμελάδα φράουλα που έκανα πριν λίγο καιρό και βέβαια..βέβαια ..κέικ με φρούτα που μόλις έβγαλα απο το φούρνο.Καλε κορίτσια μου λείπει το Δρομάκι..μου λείπει..καλώς ήρθες!

"ζαχαρούλα.." είπε...

freedula... χαίρομαι που σε γνωρίζω!!!

καλώς όρισες..

Κόκκινη Ομπρέλα είπε...

freedula μου,

καλωσήλθες, είναι ωραία εδώ, γινόμαστε παιδιά, χαλαρώνουμε και βρίσκουμε την παιδική κοριτσίστικη ανεμελιά μας!Κι εσύ νομίζω ότι έχεις αρκετή απ' αυτήν!
Κι εγώ σε σκαλάκια την άκουγα τη φωνή της μαμάς, παίζοντας τριάρα με κεραμιδάκια και κρυφτό!

Τρελάθηκα με τα μανταλάκια των αναμνήσεων... Κόλλησα κανονικά!

Κορίτσια,όλες από ένα μανταλάκι αύριο, τι λέτε;

Και να σας πω και το μαργαριτάρι της ημέρας:

Σε γυμνάσιο, ερώτηση: "να κάνετε μια πρόταση με το "αδέκαστος"" Και γράφει ο μαθητής: " αδέκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες"!
Φιλάκια πολλά κοχυλένιες μου!

Ανώνυμος είπε...

Ρε γαμώτο εδώ γίνεται χαμός κι εγώ δεν προλαβαίνω! Καλέ είναι υπέροχα όσα στήσατε.

Κοχυλένιες σας ευχαριστώ για την υποδοχή και το παιχνιδάκι υπέροχη ιδέα.

Ειδικά να ευχαριστήσω την αχτιδούλα και την ζαχαρούλα γιατί δεν έχουμε γνωριστεί, αν και πολύ καθυστερημένα απαντάω, τι να κάνω λέμε δεν προλαβαίνω!

Σας φιλώ