Τρίτη 20 Μαΐου 2008

Nα καλλωπιστουμε και λιγο.

Κοριτσια να βαψουμε και τα νυχακια μας πριν κατεβουμε στην παραλια ε?
Τι λετε για τις φραουλες της φωτογραφιας?
Δεν ειναι ωραια ιδεα?

14 σχόλια:

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Πριν 6 χρόνια στη Λευκάδα είχα την μοναδική εμπηρεία να κολυμπήσω με δελφίνια, όταν σε δεχθούν κολυμπούν γύρω σου και άγκιξα πολλές φορές ένα απο αυτά έστω με λίγο φόβο στην αρχή γιατί κινούνται με απίστευτη ταχύτητα. Ο άνδρας μου στην ακτή με το κόσμο που κοιτούσε κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό, δεν με πείραξαν καθόλου κολύμπησαν μαζί μου γύρω στα 10 λεπτά και μετά έφυγαν.Μακάρι να το ξαναζούσα αυτό.

"ζαχαρούλα.." είπε...

αχ καλή μου.. άγγιξες ευαίσθητο σημείο!! πάντα βαμμένα νυχάκια, και αν όχι από επαγγελματία για να έχω σχέδια.. μόνη μου.. γαλλικό ή διαμαντάκια!!!!!!

αχ.. τι ωραία....!!!

καλοκαιράκι...

clementine είπε...

καλημέρα στις κοχυλένιες. Καφεδάκι σήμερα? Μετά το τέλειο ποιηματάκι της Μαρίας, μάλλον ήθελα να ξαναχουχουλιάσω. Εστω κι αν έξω είναι συμπαθητική μέρα... ωχ! που είμαι στο γραφείο??????? σνιφ

Ιφιγένεια είπε...

Σαν γυναίκες που είμαστε λίγος καλωπισμός είναι απαραίτητος !!

RedHat είπε...

καλημέρα φιλενάδες, παντα περιποιημένες και ομορφες.

αχτίδα μου πριν κάμποσα χρόνια στην Μήλο, κολύμπησα παρέα με ενα χταπόδι. Παράξενη αίσθηση. Οταν το άγγιξα νομίζοντας οτι ειναι λείο τρόμαξα. Ειναι αδρό και σκληρό.
Ηταν μικρό και μάλλον τρομοκρατημένο.

Μαρια Νικολαου είπε...

Yπέροχο μπλοκ
υπεροχα χρώματα
εκπληκτική η κεντρική φωτο
Καλημερα ;)

M-meggie είπε...

Συμφωνώ απόλυτα. Μετά τον καλλωπισμό της ψυχής με την αφιέρωση της Μαρίας πάει και ο ... καλλωπισμός της εμφάνισης. χαχα

Dimitra Andritsiou είπε...

Καλημέρα σας, κοχυλένιες!
Τέλεια τα νυχάκια στη φωτό. Πολύ καλοκαιρινά. Θέλω κι εγώ!

Maria Tzirita είπε...

Τα περιποιημένα νύχια και τα άκρα γενικότερα, είναι must, και δη το καλοκαίρι!
Η συμβουλή μου: Βιταμίνες EVIOL (λαδάκι σε μπαλίτσες είναι) από το φαρμακείο, πάμφθηνες, τρυπάτε το μπαλάκι αυτό και αλοίφετε το λαδάκι στα νύχια και τα πετσάκια πριν πέσετε για ύπνο - σε χέρια και πόδια! Δε θα τα γνωρίζετε σε λίγες μέρες...

"ζαχαρούλα.." είπε...

ουπς.. κυρία συγγραφέας... ξέρετε πολλά βλέπω!!!!!!!!!

thx a lot!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Η γυναίκα από τα ..πόδια φαίνεται έλεγε η γιαγιά μου που τη θυμάμαι πάντα περιποιημένη με όμορφα βαμένα νύχια και καπέλα που της έφιαχνε μία καπελού στην Αγία Σοφία δίπλα απο τα Διονύσια το κινηματογράφο όποιος ξέρει απο Θεσσαλονίκη.Λοιπόν τώρα..ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ απο τη φίλη μας το Δρομάκι: Ήρθε με το σύλλογο στη Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό της γενοκτονείας των Ποντίων, έμεινε όρθια ώρες ολόκληρες ,αντιμετώπισε η ..ηρωίδα τους οπαδούς της Χρυσής Αυγής ,τις ..κλούβες της αστυνομίας ,το κόσμο που έκλαιγε και απο τις 3 το μεσημέρι γύρισε σπίτι της στις 2 τα ξημερώματα με πληγέςστα..πόδια της φουσκάλες και ότι μπορείτε να φανταστείτε.Δεν έχει τηλέφωνο γιατί μετακομίζει, οι μεταφορείς την ..γέλασαν και είναι μόνη της με την εγγονή της το άδειο σπίτι και τα κιβώτια.Για Ιντερνετ μη το συζητάμε θα μιλά μέσω ..ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ( φτου στο κόρφο μου).Ομως το κορίτσι μας θα σταθεί όρθιο γιατί είναι λεβέντισα και πάνω απο όλα ..ΦΙΛΗΝΑΔΑ ΜΟΥ.
@Μαρία μου καλη η συμβουλή σου για τα νύχια θα την ακολουθήσω.Κάθε 15 μέρες είναι μια φροντίδα που κάνω για τα χεράκια και τα ποδαράκια μου.
@faraona πάντα με ωραίες ιδέες.
@Ζαχαρούλα μου σε έχασα ,σήμερα έκανα το γλυκό με το Νες Καφέ που διάβασα στο μπλοκόσπιτο σου και ένα τσιζ κέικ πάλι ,περιμένω κόσμο.
@clementine. Πες μου οτι είναι δικό σου αυτό το πανέμορφο μουτράκι με τις μπούκλες; ή έστω της κόρης σου..
@Ιφιγένεια. Και βέβαια πρέπει να σιαζόμαστε!
@redhat Με τον άνδρα μου κάνω υποβρύχιο εδώ και πολλά χρόνια, έχουμε χτυπήσει χταπόδι που για να το βγάλουμε στη βάρκα δώσαμε ..μάχη δύο άτομα. Είναι πολύ επικίνδυνο όταν είναι τόσο μεγάλο, έχω δει σμέρνα να μας ορμά, και ότι μπορεις να φανταστείς.Λατρεύω το νερό

clementine είπε...

Αχτιδούλα μου η φωτογραφία δεν είναι δική μου οχι, είναι όμως πάρα πολύ κοντά σε μένα, αφού μικρή ήμουν έτσι.Γι΄αυτό και τη διάλεξα γιατί μου ταιριάζει. Μετά τις εγκυμοσύνες τα μαλλιά μου δεν είναι τόσο κόκκινα και τόσο σγουρά, αλλά δεν απέχουν παααρα πολύ. Όσο για την κόρη μου...άστα αυτή έμοιασε στον μπαμπάκα της με καστανά ολόισια μαλλιά-καρφιά. Μόνο κάτι ανταύγειες χρυσοκόκκινες έχει που λαμπυρίζουν.Έχει όμως ένα μουτράκι μούρλια!!! φιλιά και καλό μεσημέρι

Alkmini είπε...

Girlsssssssss
ναμε και γω :))))))
τι βλεπω νυχακια καρπουζακια!!!!!!!
χμμμ καλη ιδεα.
να το πω στην κα Βασω οταν ερθει να μου τα κανει ετσι, καρπουζενια καλε οχι φραουλενια, πια το ειπε αυτο?
φιλακια σε καθε μια σας ξεχωριστα και ενα μεγαλο φιλι στη μανουλα-δρομακι που ταλαιπωρείται το καυμενακι μας. δια αντιπροσωπου το φιλι.

Ανώνυμος είπε...

πανεμορφα στολιδια! το καλοκαιρι τρελαινομαι γι αυτα τα δαχτυλιδακια ποδιου, τα μανω με τα φοβερα αυτα χρωματα, αλυσιδουλες για αστραγαλο, παρεο με κροσια...μακαρι να ηταν παντα καλοκαιρι : ))