Κυριακή 25 Μαΐου 2008

Μου λείψατε!


Μόλις ήρθα απο το μπλοκόσπιτο μου και σκέφτηκα οτι το μόνο που θα με ξεκούραζε και θα με ηρεμούσε αληθινά θα ήταν το ..εξοχικό!
Σας έλειψα κοχυλένιες μου; έβαλα το μαγιό μου ,το καπέλο πήρα απο τη κανάτα που ετοίμασε η Αλίκη με φρέσκια λεμονάδα που τόσο μου αρέσει και άραξα στη σεζ λοκγκ να αγναντέψω τη θάλασσα... πόσο την αγαπώ να ξέρετε..με ξεκουράζει μόνο που τη βλέπω ! Αφήστε με να με πάρει ο ύπνος , κάπως έτσι θα ήθελα να ηρεμήσω τώρα .
Κορίτσια μου λείψατε, πέρασα αρκετά αυτές τις δύο μέρες ,Αλίκη μη κάνεις θόρυβο ,άσε τη Faraona να βάλει μουσική..ξέρει αυτή!Ιφιγένεια μετά κάνε καφέ να δω στο φυλτζάνι πότε θα επιστρέψει το Δρομάκι, Νότα, Πράσινη κλωστή, Κόκκινη ομπρέλα,και όλες σας...μου λείψατε!

19 σχόλια:

Maria Tzirita είπε...

Αχτιδούλα μας κι εμάς μας έλειψες πολύ! Η ανάρτηση σου στο δικό σου σπίτι μ'έκανε και δάκρυσα κι αλήθεια τι ταύτιση ήταν αυτή σήμερα; Αδελφές ψυχές είμαστε τελικά...
Περιμένω την ψήφο σου στο μπλογκοπαίχνιδό μου εδώ πιο κάτω και σε προσκαλώ να παίξεις κι εσύ στο αλήθεια ή ψέμματα, θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι ψέμμα θα μας πεις!
Φιλιά πολλά, καλή ξεκούραση...

Ιφιγένεια είπε...

Ετοιμος ο καφές Αχτίδα μου !
Ξεκουράσου πρώτα και μετα θα τα πουμε !!
Αν θες ρίχνουμε και μια βουτιτσα !!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Κοριτσάκια μου μου έλειψε ο χαβαλές μας..αχ! τι ωραία περνάω τώρα, την Αλίκη δεν βλέπω, το έσκασε φαίνεται το ατιμούλι, καλά να περνάει..είμαι λίγο πεσμένη αυτή την ώρα ,μελανχόλησα ,δεν ξέρω τι θέλω ,το έριξα στα games, θάθελα ένα πραγματικό εξοχικό τώρα και ..άδεια σκέψη απο σχέδια για την ..αυριανή μέρα .
Μαρία ,μακάρι να μπορούσα να δώσω αιμοπετάλια τώρα είναι αδύνατο για 4 μήνες, ούτε αίμα μπορώ να δώσω.Μ θα ειδοποιήσω κάποιους φίλους.

Alkmini είπε...

εδω ειμαι και εγω καλε
πηγα λιγο απο κει , πιο περα, πιο κοντα, πιο μακρυα, διαβασα, προβληματιστηκα, βουρκωσα, εκλαψα...
αλλα ειμαι παλι εδω :)))
και θα καταθεσω και εδω την ευχη αχτιδα μου, να βοηθηθει τελικα αυτος ο ανθρωπος και να ειναι περαστικα του.

πρεπει να νοιωθεις πολυ ομορφα, γιατι και εγω οταν μου ζητηθει θα τρεξω, χωρις να σκεφτω ουτε ναρκωση, ουτε πονο, τιποτα.
φιλακια και ξεκουρασου :)

Alkmini είπε...

αα και για αιμοπεταλια δυστυχως πρεπει να εισαι σιγουρα Αθηνα, δεν ξερω και στη Θεσ/νικη αν μπορεις να δωσεις. το ρωτησα στα εδω νοσοκομεια και μου ειπαν οτι για να γινω δοτρια πρεπει να πηγαινω Αθηνα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Τι λες βρε Αλίκη, υπάρχουν 4 μονάδες μεταμόσχευσης μυελού στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα πήγα σε νοσοκομείο πολύ κοντά στο σπίτι μου, απορώ πως σου το είπαν αυτό.Έγινα δότρια τότε πριν 7 χρόνια περίπου που ζητούσαν για ένα αγοράκι απο τη Κύπρο και έδινε όλος ο κόσμος.Αν έχω ένα πράγμα τέλειο επάνω μου είναι το αίμα μου , στο Νοσοκ. σαν αιμοδότρια μου έχουν αστερίσκο,κάτι που έχουν ελάχιστοι αιμοδότες όπως μου είπαν κάποτε, αυτό με βοήθησε πολλές φορές σε δικά μου προβλήματα .

Alkmini είπε...

αχτιδουλα μου μαλλον δεν το διευκρινισα καλα.ειπα δεν ξερω για Θεσ/νικη τι υπαρχει, αλλα απο το Νοσοκομειο του Αργους που ρωτησα αν μπορω να δινω αιμοπεταλια, μου ειπαν για Αθηνα. απο Ναυπλιο αποκλειεται να με στελναν Θεσ/νικη, πιο κοντα ειναι η Αθηνα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Υ.Γ για αιμοπετάλια έχω δώσει 3 φορές στη Θεσσαλονίκη, απλώς είναι μπελαλίδικο γιατί κρατά πολλές ώρες.
Και η μεταμόσχευση μυελού υπάρχει και τρόπος που γίνεται με το αίμα, όμως σου βάζουν όπως μου είπαν βελόνες και στα δύο χέρια και κρατά γύρω στις 4 -5 ώρες.Προτιμώ 1 ώρα και γενική νάρκωση, δεν καπνίζω, δεν πίνω οπότε συνήθως δεν έχω προβλήματα σε νάρκωση.Σε αυτήν δυστυχώς είχα γι' αυτό τρόμαξε ο άνδρας μου ίσως γιατί μόλις πριν ακριβώς ένα χρόνο έκανα πάλι νάρκωση όταν έβαλα δακτύλιο.( ακόμα μισοθυμωμένος είναι!!!)δεν μπορούσα να αναπνεύσω τα πρώτα δευτερόλεπτα, νόμιζα οτι πνιγόμουνα, τέλος καλό όλα καλά!

faraona είπε...

Aχτιδα εσυ το φλυτζανι κι εγω τις τραπουλες.Αμεεε!!!Και ταρω και απο τα αλλα...!!!
Και μετα παιζουμε και μια μπιριμπα.

Αμ πως!

φιλιααα!!

Theogr ο κηπουρός είπε...

Πέρασα για μια καλησπέρα και να σας ενημερώσω πως τέλειωσε ο διαγωνισμός. Καλή εβδομάδα

Maria Tzirita είπε...

Αχτίδα περιμένω να ψηφίσεις...

Alkmini είπε...

φαραονιτσα μου
κοινα ενδιαφεροντα....!!!!!
κριμα που ειμαστε τοσο μακρυα
και ταρω και μπιριμπα και απο ολα..
το πρωι έκανα σιγα μην σε ξυπνησω.
φιλακια

Alkmini είπε...

καλως τον τεο τον κηπουρο μας.
τεο θα σε ηθελα λιγο απο κει στην κοκινη κλωστη, γιατι θα με φαν τα φιδια.
καλο σου βραδυ

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Faraona.Θα σε εκπλήξω κορίτσι μου , η γιαγιά μου ήταν πολίτισα και ο παππούς μου Αραβας με μεγάλωσε με συνταγές μαγειρικής, παρέες, κιθάρες βεγκέρες, χαρτιά ,πασέντζες και φυλτζανάκια.Τα γράφω όλα στο βιβλίο μου που κάποτε θα δημοσιεύσω

faraona είπε...

Αχτιδουλα
ριχνω χαρτια απο 8 ετων.
Οι γιαγιαδες απο Κωνσταντινουπολη και Ουσακ Σμυρνης.
Δεν ευελπιστω να γραψω κανενα βιβλιο διοτι βαριεμαι αφορητα και θελω μονο να τεμπελιαζω.
Ε οταν μου την δινει κανω και κανενα κοσμημα...αλλιως ειμαι σε μονιμη βαση στο αραλικι,διαβασμα και σερφαρισμα στο νετ.
Απο γνωστες και φιλες που λενε φλυτζανια και τετοια η που εχουν γραψει βιβλια ουουουου!!!! πολλες.

Ε καλα εσυ εισαι ειδικη περιπτωση.!!!
φιλιααα!!!

Ιφιγένεια είπε...

Εμένα θα μου ρίξετε τα χαρτιά ??

Κόκκινη Ομπρέλα είπε...

Αχτιδούλα μου,
χαίρομαι που επέστρεψες και μας στέλνεις και πάλι την θετική σου ενέργεια. Και πιο πολύ χαίρομαι για την εμπειρία ζωής που είχες!
Είμαι περήφανη που είσαι φίλη μου!
Σας στέλνω τα φιλιά μου και τα φιλιά από το δρομάκι.

Ανακοινωθέν:
το δρομάκι, αφού πάλεψε με βουνά από κούτες, σφουγαρίστρες και μπιμπερό τα κατάφερε-yes!- και έφτιαξε όπως ήθελε την καινούρια φωλίτσα του! Ε, κάτι ψιλολεπτομέρειες που μείνανε καθώς και οι φλεβίτσες που σπάσανε στα ποδαράκια της θα τακτοποιηθούν σύντομα. Τώρα αναμένει την σύνδεση με το ίντερνετ, μια που έπεσε θύμα της κωλυσιεργίας του ΟΤΕ...

Σας εύχομαι καλό βράδυ φίλες μου, πάω να σας στείλω τα μανταλάκια μου τώρα, θα απουσιάσω για λίγο, αλλά θα σας σκέφτομαι!
Καλή εβδομάδα σε όλες τις κοχυλένιες!

"ζαχαρούλα.." είπε...

καλέ θέλω κι εγώ μπιρίμπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Δεν ξέρω μπιρίμπα , δενέχω παίξει ποτέ.