Κυριακή 1 Ιουνίου 2008

Καλό Μήνα Κοχυλένιες

Καλή σας Μέρα και Καλό σας Μήνα Κοχυλένιες μου.


Σήμερα ήταν όπως συνηθίζω να λέω Ημέρα Λούνα Παρκ για μένα. Ετσι λέω τις μέρες που κάνω πράγματα που με ευχαριστούν και με διασκεδάζουν. Το πρωι 9 βουτουσα στα πεντακάθαρα νερά της Καραθώνας. Η ιδέα ξεκίνησε να βγάλω λίγο τον πατέρα μου που του το είχα υποσχεθεί από το νοσοκομείο πριν ένα μήνα.

Και βρήκα την ευκαιρία να κάνω το 3ο μπανάκι μου. Πανέμορφα. Εδώ βλέπεται και τον "Τραβόλτα" ο οποίος είναι "μορφή". Πάντα με το γέλιο, το αστείο του "οργώνει" όλο το ΟΥΤΟΠΙΑ, παίρνοντας παραγγελίες και σημειώνοντας μόνο στο μυαλό του. Δεν υπάρχει περίπτωση να φέρει κάτι λάθος.
Καρατσεκαρισμένο χρόνια τώρα. Ασε που θυμάται από το προηγούμενο καλοκαίρι τι καφέ και πως τον πίνει ο καθένας. Τέρας μνήμης. Τα δε μπλουζάκια του είναι πάντα με μηνύματα ψαγμένα.
Γυρνώντας σπίτι σκέφτηκα να κάνω μια επίσκεψη στο φυτώριο που παίρνω τα φυτά μου και όλα τα σχετικά, γλάστρες, χώμα , πιατάκια κλπ. και να πάρω λουλούδια με χρώμα και βασιλικούς για την βεράντα μου. Α ξεχασα να σας πω , διαμορφώνω τη βεράντα τόπο διακοπών. Μόλις τελείωσω την διακόσμηση θα σας την δείξω. Ειδική ανάρτηση να δείτε που θα κάνω διακοπές και πώς.Αυτά είναι τα καλαθένια που έχει το φυτώριο και επειδή μια τρέλα με τα καλαθοειδή την έχω σκέφτηκα να τα φωτογραφίσω.
Ετσι ευχάριστα πέρασε η μισή Κυριακή μου και ήρθα να την μοιραστώ μαζί σας, γιατί προχθές με την πεσιμιστική διάθεσή μου σας ανησύχησα.
Είμαι καλά. Και εύχομαι καλο Ιουνη να εχουμε ολες.

6 σχόλια:

Ιφιγένεια είπε...

Καλό μήνα Aliki !
Καλό καλοκαίρι !!!
Φυσικά και θα περιμενουμε να δουμε την "διακοπική" αυλή σου !!!

Αννα είπε...

Καλο καλοκαίρι!!!

faraona είπε...

Αλικη καλο μηνα και ...αισιοδοξια!!!

φιλια πολλα.

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Κι' εγώ μια μούρλια την έχω με δαύτα...κασπώ, σου-πλά ότι είναι από ψάθα.
Κλέβω την Καραθώνα και τον Αγιο Κωνσταντίνο...δε μπορώ τρελαίνομαι...
;-))))

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΜΝΗΝΑ!!!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

kiki είπε...

Καλό μήνα!

Ανώνυμος είπε...

Τέλειες φώτο. Θέλω να γράψω και δεν προλαβαίνω αλλά μύρισε αλμύρα!