Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ....

 

 

 

Καλημέρα κοχυλοδίποδες........ Λοιπόν δεν ξέρω αν σας το έχω πει αλλά ένα χρόνο τώρα η "μάνα" μου ψάχνει για την "τέλεια νύφη" κι ακόμα δεν την έχει βρει..... Έγώ πάλι κλεισμένος στην αυλή, που να τη βρω;;;; Μόνο με προξενιό έχω ελπίδες....Αλλά σήμερα πήρα μεγάλη χαρά μ΄αυτό που άκουσα.... γιατί  έχω ένα σωρό φίλους. Το πολύ πολύ, αν δεν βρούμε νύφη, θα χρειαστεί να κολυμπήσω μέχρι την .... ΤΗΛΟ!!!!

 

10 σχόλια:

Alkmini είπε...

αντε Τετραποδε , η ωρα η καλη
και ν ακους τη μανα σου γιατι ξερει το συμφερον σου.
δεν θα σου βρει καμμια οποια κι οποια.
Τηλο τι? εχει εκει νυφες? εισαγωγη τετραποδες απο Τηλο? τι ?

Ανώνυμος είπε...

Μωρέ δίποδη άνοιξε μια τηλεόραση, ένα ραδιόφωνο, που έχεις πέσει με τα μούτρα στη δουλειά... Βουίζει ο τόπος λέμε....... Θα μας κάψει ο θεός......

ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ είπε...

Γιατί το κάνεις αυτό στον ευατό σου τετράποδε; Ασε που ο γάμος έγινε στις 7 το πρωί. Αλλη δουλειά δεν είχαν να κάνουν; Σκέψου πόσο το ήθελαν που δεν κανόνισαν καν να το κάνουν ένα απογευματάκι. Αλλά μάλλον τότε θα τους έκραζαν πιο πολύ!!!!
Κοίτα να βρείς νύφη και άσε τα ταξίδια να πας για μήνα του μέλιτος εκει!!!
και στα δικά μας!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα πρασινούλα μου δίποδη... Μπα τελικά δεν θα το κάνω..... Που να κολυμπάω μέχρι εκεί... 'Ασε που κάτι λέει το "κουτί που μιλάει" για ένα... "Άνθιμο".. Τι να είναι πάλι αυτό; Σαν τον άνηθο μου ακούγεται. Αυτό το "άνθιμο" λέει, αν το κάνω θα με "αφορίσει"... Αυτό δεν καταλαβαίνω τι είναι, αλλά δεν μου ακούγεται καθόλου καλό.... Ας μείνω "γεροντοκόρος" και "μαμάκιας"...

Alkmini είπε...

αααχαχαχαχαχαχαχα
μα να εχω ενημερωσει και απο τη Στεφανιδου...!!!!!
αυτο δεν το περιμενα ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ
να μπω στο νοημα τι εννοει ο Τετραποδος περι Τηλου...
αχαχαχαχαχαχαχαχα
Μα απο τη Στεφανιδου, δεν παω καλα ...

akrat είπε...

γαμπρός νάναι και ότι νάναι...
καλή παντριά....

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Νάμαι παιδιά ήρθα επιτέλους απο το εργαστήρι μου δουλεύω με μόνο διάλειμμα 1 ώρας το μεσημέρι απο τις 9.30 'εως τώρα, φίλε τετράποδε είχα μόνηπαρέα την Κλωντίτσα μου που είναι λίγο θυμωμένη γιατί δεν την έκανα μεγάλη βόλτα,Τι να κάνω,,εδώ δεν έκανα στον εαυτό μου.Αντε πάω για βουτιά στη ...μπανιέρα μου , καληνύχτα φίλοι μου είμαι πτώμα!

kiki είπε...

Χαχα! Πλάκα έχουν!

Maria Tzirita είπε...

Μου λείψατε πολύ Κοχυλένιες μου!!!!! Τετράποδες και Δίποδες! Πω, πω τι εξάρτηση κι αυτή! Δε μπορώ πια να ζήσω χωρίς ίντερνετ! Σήμερα έφυγε ο καλός μου, θα έρθει πάλι σε μια βδομάδα...ευτυχώς! Εντωμεταξύ ελπίζω να προλάβω να διαβάσω όλες τις αναρτήσεις που έχασα... με βλέπω να με τρώει το ξενύχτι! Σας φιλώ γλυκά και μη με ξεχνάτε! Θα επανέλθω!

M-meggie είπε...

Καλησπέρα κοχυλένιες και κ. κοχυλοτετράποδε.
Καταπληκτική ανάρτηση η σημερινή σου, όχι μόνο εδώ, αλλά και στο κυρίως σπιτάκι σου.
Κοριτσάκια μου και τετράποδε πάω για ύπνο. Πτώμα είμαι.
Καλό σας βράδυ