Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

Γύρισα με καινούργιο... παιχνίδι!

Θα έπρεπε ν' αρχίσω βάζοντας ένα μάτι νααα!
Πάει ο υπολογιστής μου τα έφτυσε ... που λέει και η εγγονή μου έτσι φίλες μου χθες είχα τις μαύρες μου όπως καταλαβαίνετε, κλαψούριζα απο το μεσημέρι και ο ανδρούλης μου το αγοράκι μου ,το πουλάκι μου , το γλυκόμου το αγόρι ( δεν βρήσκω άλλα να του πω ! ) μου αγόρασε ένα φορητό υπολογιστή για να τον παίρνω λέει μαζί μου όταν πηγαίνω ταξίδια.Όλο το πρωί προσπαθούσα να προσαρμοστώ μαζί του, τελικά μου πήρε και ένα ασύρματο ποντίκι , ήρθε και ο καλός μου Στέλιος μόλις πριν λίγο να πάρει τον παλιό για να σώσουμε αρχεία ( έχω όλες τις φωτογραφίες μου και ότι έγραφα) και μου το σύνδεσε για να έχω ιντερνετ.
Βέβαια δυσκολεύομαι λίγο γιατί έχει πολλά διαφορετικά απο το άλλο, δεν βρήσκω τα κουμπιά του, έχει διαφορές το VISTA μα που θα πάει θα το μάθω . Σημασία έχει οτι έχω ξανά υπολογιστή και είμαι κοντά σας ξανά .
Τώρα πρέπει να το .. εξερευνήσω... φοβάμαι κι όλας μη του κάνω κάτι κακό .. Έχει και κωδικό να μη μπαίνει κανείς σ' αυτόν..... τρέμετε εγγόνια μου... Λυπάμαι που δεν μπορώ να σας βάλω εικόνες ακόμα .. ο άνδρας μου λέει οτι έπρεπε να με τραβήξει φωτογραφία την ώρα που έκλαιγα για τον υπολογιστή μου ! ( είδατε τι καταφέρνουν τα δάκρυα μου; ).
Σας στέλνω πολλά φιλάκια και τώρα πάω για εξερεύνηση !

9 σχόλια:

Alkmini είπε...

με γειες
με γειες το καινουργιο σου λαπ τοπ
τα Vista ειναι ομορφα και δεν θα δυσκολευτεις να τα μαθεις.
καλοριζικο αχτιδουλα μου.

eirini είπε...

Α! ρε μάνα! Πού τον βρήκες αυτόν τον άντρα!!!! Από την μια παραπονιέται ότι τον παραμελείς κσι από την άλλη σου αγοράζει καινούργιο μηχάνημα! Μήπως σε λατρεύει;!

Maria Tzirita είπε...

Αχτιδούλα μου, είσαι πολύ τυχερή με τέτοιον άντρα, πράγματι! Είδες φιλενάδα μου τι εξάρτηση έχουμε πάθει με αυτά τα "παιχνιδάκια"; Βέβαια η εξάρτηση είναι για την επικοινωνία μεταξύ μας, κι όχι για το μηχάνημα, σωστά; Καλορίζικο να είναι, να σε φέρνει πάντα κοντά μας... Φιλάκια!

faraona είπε...

Καλοριζικο και καλοταξιδο το καινουργιο μηχανημα!
Να το προσεχεις
Αχτιδα πολυ.

φιλια

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Και νόμιζα ότι μόνο εγώ έχω κολλήσει λόγω του ότι είναι καινούργιο αυτό το παιχνιδάκι !!!
Αλλά αντιλαμβάνομαι ότι άμα κολλήσεις ...... δεν ξεκολλάς εύκολα !!!!
Αχ βαχ !!

dromaki είπε...

Φιλενάδα δεν σε φοβάμαι,γρήγορα θα το εξερευνήσεις.Κι αν το χαλάσεις κι αυτ'ο δεν χάθηκε ο κόσμος εσύ νάσαι καλά και ο Δημήτρης σου.Δεν θα γίνουν κλέφτες αυτοί που τα πουλάνε ε?
Φιλάκια πρωινά,όμορφη μέρα να έχεις:))

clementine είπε...

με γειά αχτιδομανούλα.......
φίνος ο καλός σου !!

Πρέπει κι εγώ να δώ τί θα κάνω με τον υπολογιστή μου στο σπίτι, να κάνουμε καμιά βεγγέρα.....

ζαφορα είπε...

Πω πω πω .
Φαντάζομαι δημιουργίες .
Μα καλά δεν μου λες
εξάρτηση τελικά ;
Αχ αυτά τα παιχνιδάκια μας…!

Καλή αρχή.

Το προηγούμενο spot
καταπληκτικό

Φιλί

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Κορίτσια ευχαριστώ ,όμως έχω ένα πρόβλημα δεν μπορώ να κάνω ούτε αλλαγές γιατί συνέχεια μου λέει οτι δεν υπάρχειασφάλεια και μου θεωρεί ακόμα και τα σχόλια σαν αναδυώμενα πράθυρα.Αναγκάστηκα να απενεργ. τον αποκλεισμό.Αυτά τα VISTA τελικά τα κάνουν όλα μου φαίνεται.Πεστε καμμιά συμβουλή.. Ειρήνη πότε θα έρθει η Παρασκευή να έρθεις;