Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Ο χορός είχε επιτυχία φίλοι μου!


Ωφείλω όπως καταλαβαίνετε να σας πω τα νέα για την επιτυχία του χορού της αγαπημένης φίλης μας " ΔΡΟΜΆΚΙ" , εγώ, η τελευταία φύλακας των μπλογκς λόγω του καλοκαιριού ! Δεν πιστεύω να είχατε καμμία αμφιβολία για την επιτυχία του χορού; Όλα πήγαν κατ' ευχήν και η ..κα Προέδρου ( το λέω για να την τσατίσω )πήρε το θαυμασμό όλων των Δημάρχων και λοιπόν επισήμων που τίμησαν το χορό του Πολιτιστικού συλλόγου Κεχρόκαμπου .
Το έργο που κάνει η φίλη μου για το σύλλογο αυτό και οι εκάστοτε εκδηλώσεις του είναι πολύ επίπονο και θέλει προσπάθεια που μόνον εγώ ξέρω με τι προσφορά ψυχής δίνει .Ο Κεχρόκαμπος και ο σύλλογος του πήρε σάρκα και οστά απο τια όνειρα που έκανε γι' αυτόν και απο το λίγο ελεύθερο χρόνο που διαθέτει. Αν κάνετε επίσκεψη στο στέγασμα τους θα καταλάβαιτε τι ωραία πράγματα φτιάχνει για να μαζέψει τη νεολαία και για να μη χαθεί η παράδοση και οι ρίζες που οι περισσότεροι θυμώμαστε μα λίγοι κάνουμε προσπάθεια να κρατηθουν.
Είμαι περήφανη φιληναδούλα μου για σένα και για το έργο σου και .. μη θυμώνεις.. χαίρομαι κα Προέδρου που είσαι φίλη μου ..Κοραλένια μας!

6 σχόλια:

Dee Dee είπε...

Και την σκεφτομουν την Παρασκευη πρωι που εβρεχε συνεχεια ως το μεσημερι εδω :) Μετα σταματησε ομως και πολυ χαιρομαι που κι εκει πηγαν ολα κατ' ευχην.

Καλημερα αχτιδουλα!

eirini είπε...

Μπράβο!!! Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά! Δεν είχα όμως καμιά αμφιβολία! Το Δρομάκι μας έχει τόση αγάπη μέσα του για όλο αυτό που δεν θα μπορούσε παρα μόνο να επιτύχει!

Καλημέρα!!!!!

LIA είπε...

Όλα καλά πήγαν και σταγόνα δεν έπεσε στον Κεχρόκαμπο, ενώ στα γύρω χωριά έβρεξε, μου είπε το Δρομάκι. Όταν η Αχτιδούλα ζητά κάτι από την καρδιά της, δεν μπορεί κανείς να της το αρνηθεί, ούτε ο ίδιος ο Θεός.
Εύχομαι και του χρόνου να είναι καλά το Δρομάκι και όλοι οι χωριανοί της, να γιορτάσουν ξανά.

Φιλάκια σε όλες!

dromaki είπε...

Οντως πήγαν όλα πολύ καλά παρόλο που ο καιρός δεν ήταν στα καλύτερα του.
Κι όπως γράφει η Λία σε όλα τα γύρω χωριά έβρεχε εκτός του δικού μου.
Κορίτσια ευχαριστώ για τα σχόλια σας.
Αχτιδούλα κόψε αυτό το κυρία Πρόεδρος δεν το αντέχω.

sykaki είπε...

απο σήμερα σας διαβάζω και σας βάζω και στα αγαπημενα μου...
http://sykaki.blogspot.com/


για να σας διαβάσουν οσοι κατα τυχη κοπιασουν και δουν τα παραμυθια μου...

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Γειά σας , μόλις επιστρέψαμε στο σπίτι μας από καλοκαιρινές διακοπές στο πατρικό μου κοντά στους γονείς μου, όπου περάσαμε υπέροχα, χαλαρώσαμε, παίξαμε, γελάσαμε και ξανάγινα κι εγώ για λίγο παιδί !!

Μαθαίνω για επιτυχημένο χορό στον Κεχρόκαμπο ,
πάντα τέτοια Δρομάκι , ξέρω τι προσπάθειες χρειάζονται για να οργανωθεί, να στηθεί και να στεφεί με επιτυχία μια τέτοια εκδήλωση!!
Σίγουρα σου έστειλε θετική ενέργεια η Αχτίδα και τα Κοχύλια!!

Σας στέλνω καλοκαιρινά χρώματα και χαιρετίσματα , τα λέμε !!