Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

Εχω την εντύπωση οτι η Κλώντη μου σας λέει οτι είναι άξιο..Ροδαλένιο σκυλακι!


Κορίτσια λίγο απομακρυσμένες σας βλέπω.. έλάτε για μια βραδιά στο Ροδαλόσπιτο μας να τα πούμε..τι λέτε ; το οργανώνουμε; Βέβαια με τέτοιο ..ανοιξιάτικο καιρό που να σκεφτούμε τις φθινοπωρινές βραδιές στο τζάκι.Μα που θα πάει.. θα έρθουν.Μη ξεχνάτε οτι τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και θα πρέπει να κάνουμε πολλά.Προς το παρόν θαυμάστε τη Κλώντη μου με ένα απο τα νέα φορεματάκια της, κόκκινο πλισέ ασορτί με τα ρόδια που μου έφερε μια φίλη!

9 σχόλια:

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Χαίρεται !! Μόλις μπήκα στην σελίδα και τι βλέπω?? Μια μακρυμαλλούσα πονηρόφατσα, μια κούκλα κοπελιά με κόκκινο φουστανάκι να ποζάρει σαν φωτομοντέλο πλάι στα Ρόδια !!!!
Σαν κούκλα σου την έχεις , της αλλάζεις και φορέματα!!
Ναι , γνήσια ροδαλένια σκυλίτσα !!
Να την βάλουμε να φυλάει το εξοχικό???? Χαχαχα !!! Μπα δεν νομίζω , μάλλον συνέχεια πάνω στους καναπέδες θα είναι ξαπλωμένη ή θα ποζάρει για φωτογραφίες !!!!
Φιλάκια μεσημεριανά

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Σε πληροφορώ οτι κάνεις λάθος! Φαίνεται δεν είχες ποτέ μικρόσωμο σκυλάκι ,είναι πολύ νευρικά και γι' αυτό είναι καλοί φύλακες.Κάποτε ήρθε η εφορία να με κάνει έλενχο στο μαγαζί , αυτή άρχισε να γαγίζει σαν τρελλή , η μια ήταν γυναίκα και φοβότανε τα σκυλιά με αποτέλεσμα να φύγουν αμέσως ,ούτε τα βιβλία μου ζήτησαν, πάνε απένατι στο γείτονα και του βάζουν εκείνο το καιρό 70.000 χιλλιάδες πρόστιμο.Βέβαια περιτο να σου πω οτι το έσκασα την ίδια στιγμή!

stalamatia είπε...

Λέω να την κάνουμε επίτιμη ή θα είναι η μασκώτ μας .Αχτίδα τέλεια η Κλώντη.Καλά τους έκανε τους εφοριακούς.

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Aαααα !! κάνει και τέτοια κόλπα η Κλωντίτσα σου?? Σε φυλάει απ τους κακούς ??
Μεταξύ μας, μην τα λες αυτά , γιατί την επόμενη φορά , θα στείλουν μόνο άντρες, των ειδικών δυνάμεων, καλά εκπαιδευμένους, να αντιμετωπίσουν την τρομερή απειλή , ονόματι "Κλώντη"!!!!! Χαχαχαχα !!
Αχ πόσο την αγαπάς Αχτίδα μου!!

eirini είπε...

Κούκλα είναι η Κλώντυ μας!!!!

Καλησπέρα ροδαλένιες!

LIA είπε...

Καλησπέρα, γλυκιά μου Αχτίδα,
καλησπέρα και σε όλες τις Ροδένιες.

Τώρα μόλις ήρθα, ανοίγοντας τα Κόκκινα ρόδια βλέπω την πανέμορφη Κλώντη να ποζάρει με περίσσια χάρη!
Είναι πολύ χαριτωμένη και είναι τυχερή που ζει κοντά σου καλή μου
Αχτίδα.Τι να κάνουμε μερικά ζωάκια γεννιούνται πολύ τυχερά, όσα δε έχουν για "μαμά τους" μια Αχτίδα ε! τότε είναι πολύ ευτυχισμένα.

Πολλά φιλιά

Maria Tzirita είπε...

Αχ αυτή η Κλώντη, μου έχει κλέψει την καρδιά! Κούκλα με τα κόκκινά της, δεν το συζητώ! Πολύ ωραία έμπνευση είχες Αχτιδούλα μου να την φωτογραφίσεις με τα ρόδια! Πράγματι αυτή την φωτογραφία η Αλίκη μας πρέπει να την βάλει μόνιμα στη δεξιά στήλη! Να την χαίρεσαι και να μου τη φιλήσεις, μέχρι να'ρθώ να την φιλήσω από κοντά!

πουαντερι είπε...

Ειναι κουκλα!!!!!!
να δει τι θα της φερω εγω;!

Ανώνυμος είπε...

情色,情色論壇,伊莉論壇,貼圖,免費視訊聊天,成人,080苗栗人聊天室,自拍,校園正妹牆,色情網站,微風成人區,成人文學,免費視訊,愛情公寓,成人漫畫,哈啦聊天室,kk俱樂部,免費遊戲,免費影片,一葉情貼圖片區,a片免費看,成人圖片,遊戲基地,寄情築園小遊戲,言情小說,a383,後宮電影院,免費小遊戲,情色小說,嘟嘟情人色網,麗的色遊戲,尋夢園聊天室,色情網站,ut聊天室,聊天室,情趣用品,AV,色色網,線上遊戲,aio,後宮電影,成人貼圖,維克斯論壇,成人文學,成人圖片,豆豆聊天室,a片,aio交友愛情館,成人圖片,微風論壇,成人影片,線上遊戲,自拍,情色網,色情遊戲,史萊姆,A漫